Internetové stránky sú neoddeliteľnou súčasťou moderného podnikania a komunikácie. Ich bezpečnosť a spoľahlivosť sú kľúčové pre udržanie dôvery používateľov a ochranu citlivých údajov. Naša služba „Vyčistenie a odvirovanie web stránky“ je navrhnutá tak, aby zaistila optimálnu bezpečnosť a výkon vašej webovej stránky. 



Kľúčové vlastnosti a proces služby:


1. Diagnostika a analýza:

   - Predbežná kontrola: Zisťujeme aktuálny stav webovej stránky, identifikujeme prítomné hrozby, ako sú malware, vírusy, škodlivé skripty alebo neautorizovaný prístup.

   - Logovanie a analýza: Prechádzame logy servera a súbory webovej stránky, aby sme odhalili akékoľvek podozrivé aktivity alebo zraniteľné miesta.



2. Odstránenie škodlivého kódu:

   - Manuálne čistenie: Naši odborníci ručne odstraňujú všetok škodlivý kód, vírusy a malware z vášho webu, vrátane všetkých infikovaných súborov a databáz.

   - Automatizované nástroje: Používame pokročilé bezpečnostné nástroje na detekciu a odstránenie zvyšných hrozieb, čím zaručujeme úplné vyčistenie.



3. Oprava a obnovenie:

   - Obnova čistého stavu: Zabezpečujeme, aby všetky napadnuté časti webovej stránky boli opravené a obnovené do pôvodného stavu.

   - Aktualizácie softvéru: Inštalujeme najnovšie bezpečnostné záplaty a aktualizácie pre všetky komponenty webovej stránky, vrátane CMS, pluginov a tém.



4. Prevencia a posilnenie bezpečnosti:

   - Bezpečnostné nastavenia: Konfigurujeme webovú stránku a server s optimálnymi bezpečnostnými nastaveniami, aby sme minimalizovali riziko budúcich útokov.

   - Monitorovanie: Implementujeme nástroje na monitorovanie, ktoré kontinuálne sledujú aktivitu na vašej webovej stránke a okamžite upozorňujú na potenciálne hrozby.



5. Vzdelávanie a poradenstvo:

   - Poradenstvo: Poskytujeme konzultácie ohľadom najlepších bezpečnostných praktík a odporúčaní na zlepšenie bezpečnosti vašej webovej stránky.

   - Školenie: Ponúkame školenie pre váš tím o tom, ako rozpoznať a reagovať na bezpečnostné hrozby a dodržiavať bezpečnostné protokoly.




Prečo si vybrať našu službu?


- Odbornosť: Naši technici majú bohaté skúsenosti a hlboké znalosti v oblasti webovej bezpečnosti a odvirovania.

- Rýchlosť a efektivita: Rozumieme, že čas je kľúčový, a preto pracujeme rýchlo a efektívne, aby sme minimalizovali prestoje a obnovili normálnu prevádzku čo najskôr.

- Komplexný prístup: Ponúkame komplexné riešenie, ktoré zahŕňa nielen odstránenie existujúcich hrozieb, ale aj prevenciu budúcich útokov a zlepšenie celkovej bezpečnosti webovej stránky.



Investícia do bezpečnosti vašej webovej stránky je investíciou do ochrany vašich údajov, dobrého mena a spoľahlivosti vašich služieb. Naša služba „Vyčistenie a odvirovanie web stránky“ zabezpečí, že vaša webová stránka bude chránená pred hrozbami, bude fungovať hladko a bezpečne, čo vám umožní sústrediť sa na rast a rozvoj vášho podnikania.



Cena vyčistenia web stránky (odvirovanie, spam, atď.) 40€ každá začatá hodina.

Loader GIF