Pridávanie obsahu na web stránku je komplexná služba, ktorá zahŕňa vytváranie, úpravu a publikovanie rôznych typov digitálnych materiálov na internetových stránkach. Táto služba je nevyhnutná pre firmy, organizácie, blogerov a jednotlivcov, ktorí chcú pravidelne aktualizovať svoje webové stránky a poskytovať návštevníkom čerstvé a relevantné informácie.



Naša služba pokrýva širokú škálu typov obsahu, vrátane:


1. Články a Blogy: Písanie a publikovanie informačných, vzdelávacích alebo zábavných textov. To zahŕňa výskum tém, tvorbu originálneho obsahu, editovanie a optimalizáciu pre vyhľadávače (SEO).


2. Obrázky a Fotografie: Nahrávanie a umiestňovanie vizuálnych prvkov, ktoré zlepšujú estetiku stránky a zvyšujú zapojenie návštevníkov. To zahŕňa optimalizáciu veľkosti súborov a zabezpečenie vysokej kvality zobrazenia.


3. Videá: Integrácia video obsahu, či už sú to inštruktážne videá, reklamy, prezentácie alebo iné typy vizuálnych materiálov. Zahŕňa nahrávanie, optimalizáciu prehrávania a správne umiestnenie na stránke.


4. Infografiky: Vytváranie a nahrávanie vizuálnych reprezentácií dát a informácií, ktoré uľahčujú pochopenie komplexných tém.


5. Interaktívny obsah: Vkladanie prvkov ako sú ankety, kvízy, formuláre a ďalšie interaktívne nástroje, ktoré zvyšujú interakciu používateľov so stránkou.




Proces pridávania obsahu


1. Konzultácia a Plánovanie: Stretnutie s klientom na určenie cieľov a potrieb, definovanie cieľovej skupiny a dohodnutie na type a množstve obsahu.


2. Tvorba Obsahu: Naši odborníci na obsah pracujú na vytvorení kvalitného a originálneho materiálu. Pre články a blogy to zahŕňa písanie a editovanie, pre obrázky a videá tvorbu a úpravu.


3. Optimalizácia: Každý kus obsahu je optimalizovaný pre vyhľadávače (SEO) a prispôsobený pre rôzne zariadenia, aby zabezpečil najlepšie možné umiestnenie vo vyhľadávačoch a vynikajúci používateľský zážitok.


4. Publikovanie: Obsah je nahrávaný na web stránku prostredníctvom redakčného systému (CMS) ako WordPress, Joomla, Drupal a iné. Zahŕňa to správne zaradenie do kategórií, pridanie značiek a metadát.


5. Údržba a Aktualizácia: Pravidelná kontrola a aktualizácia obsahu na stránke, aby bol vždy aktuálny a relevantný. To zahŕňa opravy chýb, aktualizácie informácií a pravidelné pridávanie nového obsahu.



Výhody služby


- Zvýšená viditeľnosť: Pravidelné pridávanie kvalitného obsahu zlepšuje SEO a pomáha stránke dosiahnuť vyššie pozície vo vyhľadávačoch.

- Lepšie zapojenie používateľov: Čerstvý a relevantný obsah udržuje návštevníkov na stránke dlhšie a zvyšuje ich interakciu.

- Profesionalizmus: Kvalitný obsah odráža profesionalitu a dôveryhodnosť značky alebo organizácie.

- Úspora času a zdrojov: Naši odborníci zabezpečia všetko potrebné, čím šetríme čas a zdroje klienta, ktorý sa môže sústrediť na svoje hlavné činnosti.



Pridávanie obsahu na web stránku je esenciálna služba pre každého, kto chce udržiavať dynamickú a atraktívnu online prítomnosť. Naša služba je navrhnutá tak, aby poskytovala kompletné riešenie pre tvorbu, optimalizáciu a správu digitálneho obsahu, zabezpečujúc vysokú kvalitu a maximálny prínos pre našich klientov.



Pridávanie obsahu na web stránku (články, obrázky, fotky, videá atď.) 40€ každá začatá hodina.

Loader GIF